24 aprilie 2024

VIDEO! Moarte suspectă în Dâmboviţa. Un bărbat a fost găsit în stare avansată de putrefacţie, iar sora sa, leşinată lângă el

gemm3Moarte cu multe semne de intrebare intr-o localitate din judetul Dambovita. Un barbat in varsta de 77 de ani, fost medic veterinar, a fost gasit fara suflare in casa, iar trupul neinsufletit era intr-o stare avansata de descompunere.

gemm1In aceeasi camera pe jos zacea aproape inconstienta, deshidratata si speriata si sora batranului. In stare de soc, le-a spus anchetatorilor ca nu stie ce s-a intamplat, asa ca va fi o ancheta dificila pentru oamenii legii.

Barbatul in varsta de 77 de ani si sora lui, cu doi ani mai mica, locuiau in satul Gemenea din judetul Dambovita. Nu au fost casatoriti si nu aveau copii. Vecinii spun ca timp de trei zile nu i-au mai vazut pe batrani prin gospodarie, asa ca s-au alarmat.

gemm2Vecina: “Fratele dumneaei, care sta aici, a vazut ca nu da drumul la pasari si a venit sa vada ce s-a intamplat. A vazut ca dumneaei era cazuta jos, pe dusumea si fratele in pat. Spunea, e mort, e rece, inghetat.”

Dupa ce si-a mai revenit din soc, femeia, fosta profesoara de limba romana, le-a povestit anchetatorilor ca nu stie ce s-a intamplat si de ce a murit fratele ei. Pensionara il ingrijea pe barbat si spune ca acesta nu avea probleme de sanatate.

gemm4Iulia Iosifescu, sora victimei: “Ma simt ingrozitor de slabita. Eram cazuta bine, nu puteam sa ma ridic deloc.”
Reporter: “Dar nu stiati ca este decedat?”
Iulia Iosifescu: “Abia aseara mi-am dat seama, l-am tot strigat, l-am tot strigat.”

gemmDespina Coman, Ambulanta Dambovita: “Era un pic dezorientata, probabil ca socul pe care l-a suportat. Am incercat sa o echilibram.”

Femeia a primit ingrijiri medicale, dar a refuzat sa fie dusa la spital pentru investigatii amanuntite. Intre timp, oamenii legii au inceput o ancheta pentru a afla i-a adus moartea batranului.

Cadavrul a fost dus la serviciul de medicina legala. Medicii legisti sunt cei care vor da verdictul dupa ce vor face necropsia cadavrului – care a fost cauza exacta a decesului.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial