20 aprilie 2024
IMAGINI ŞOCANTE! A sfârşit în CHINURI cumplite după ce maşina i-a STRIVIT capul!

IMAGINI ŞOCANTE! A sfârşit în CHINURI cumplite după ce maşina i-a STRIVIT capul!

De o moarte cumplita a avut parte, la pranz, un barbat de 60 de ani, din Odobesti.

Omul repara masina unei cunostinte, iar la un moment dat, autoturismul s-a prabusit peste el.

Proprietarul masinii a fost cel care a dat peste imaginea de groaza: mecanicul era prins sub masina, cu capul sfaramat, intr-o balta de sange.

A sunat de urgenta la 112, insa eforturile medicilor s-au dovedit a fi, in cele din urma, zadarnice.

“Asa mi-a fost recomandat, atat pot sa va spun, era un bun meserias. Sotul meu l-a gasit pe dansul sub masina, l-a scos si a sunat la 112 si pe mine”, a declarat proprietara pentru MariusBUGA.ro.

“Era intins in fata masinii si nu l-am vazut in prima faza, apoi cand m-am dus… Era cu capul dedesubt, era inconstient, nu misca, nimic…”, ne-a marturist Iulian Vasile, cel care l-a gasit in agonie pe mecanic.

“Am fost solicitati pentru un traumatism cranian prin stivire, sever. Am gasit un pacient in soc hemoragic, cu TCC sever, masiv. S-a declarat decesul”, ne-a precizat Doina Cocan, asistent medical in cadrul Ambulantei Titu.

Dupa zeci de minute in care au facut tot posibilul pentru salvarea barbatului, medicii s-au vazut nevoiti sa declare decesul.

Ghinionul face ca omul sa sfarseasca tragic dupa ce, in urma cu putin timp, a scapat ca prin minune, cu viata, dintr-un accident auto infiorator.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial