20 aprilie 2024
EXCLUSIV! Amanta, mai tânără cu 30 de ani, şi-a înjunghiat iubitul, de 70 de ani! “Mă, dracu’, să nu mori!”

EXCLUSIV! Amanta, mai tânără cu 30 de ani, şi-a înjunghiat iubitul, de 70 de ani! “Mă, dracu’, să nu mori!”

O cearta la cutite era cat pe ce sa-i aduca sfarsitul unui batran de 70 de ani, din Dambovita. Omul a fost injunghiat in piept de iubita sa, mai tanara cu 30 de ani.

Dupa ce au consumat mai multe pahare cu alcool, pensionarul s-a luat la harta cu femeia, reprosandu-i ca se intalneste cu un alt barbat, mult mai tanar ca el.

Omul a pus mana pe un cutit si ar fi vrut sa o atace pe consoarta, dar aceasta a ripostat si el a fost cel injunghiat.

Culmea e ca agresiunea a avut loc in urma cu cinci zile si abia acum femeia a alertat ambulanta, cand l-a gasit pe batran mai mult mort decat viu.

“A sarit la mine, a pus el mana pe cutit si el l-am imbrancit si acum cum s-o fi lovit nu stiu, ca eu am pus mana pe pahar si cu paharul am aruncat. Se vedea, zic ma, sa nu mori, dracu’! Bine, da daca mori ce fac, ca lumea m-a vazut pe mine ca vin…”, ne-a declarat Georgeta, iubita victimei.

Vecinii povestesc ca o vedeau deseori pe femeie intrand in garsoniera batranului si in repetate randuri din interior se auzeau tipete si scandaluri.

Dupa ultima vizita, femeia l-a gasit pe batran agonizand. A mers la o vecina pe care a rugat-o sa sune de urgenta la ambulanta pentru ca viata omului era in pericol.

“Era speriata, plangea, ca ii e rau lui. L-a gasit abia respira. Era in stare grava? Cum arata, da! Nu mai era constient? Nu, n-a vorbit nimic, avea o rana aici, inchisa deja, nu stiu de cand”, isi amintea doamna Lenti.

Ca prin minune, medicii au reusit sa-l stabilizeze deocamdata pe ranit, dar sunt inca rezervati daca va scapa totusi cu viata.

“Pacientul a prezentat plaga taiata veche si suprainfectata, parasternal drept, posibil penetranta, hemotorax drept, drenat chirirgical si anemie. Este necooperant si urmeaza alte investigatii in vederea stabilirii starii de sanatate”, a declarat pentru MariusBUGA.ro Elena Ionescu, purtatatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Targoviste.

Concubina este cercetata de politisti pentru vatamare corporala grava.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial