29 martie 2024

Centrul Medical VallerianaMed Târgovişte ARE GRIJĂ DE SĂNĂTATEA DUMNEAVOASTRĂ!

vale1Obiectivul principal al managementului de la cel mai inalt nivel al Centrului Medical VallerianaMed, in ceea ce priveste calitatea, este de a mentine si a imbunatati continuu calitatea serviciilor medicale, in scopul satisfacerii cerintelor clientilor sai si mentinerii increderii in serviciile prestate.

Centrul Medical cu specialitatile :
Alergologie si imunologie clinica; Anatomie patologica; Cardiologie; Chirurgie generala; Dermatologie estetica si cosmetica medicala; Dermatologie si venerologie; Diabet, Nutritie si Boli metabolice; Ecografie; Endocrinologie; Expertiza medicala a capacitatii de munca; Gastroenterologie; Ginecologie & Obstetrica; Ingrijire medicala la domiciliu; Laborator de analize; Medicina de familie; Medicina de urgenta; Medicina generala; Medicina Muncii; Neurologie; Neurologie pediatrica; Nutritie; Oftalmologie; Oncologie; ORL; Pediatrie; Pneumologie; Phihiatrie; Psihiatrie pediatrica; Psihologie; Urologie

valeCentrul medical VallerianaMed este unitate sanitara autorizata pentru examinari in vederea obtinerii/reinnoirii permisului de conducere.

  • Testare Babes PapaNicolau gratuita in baza voucherelor de la medicii de familie! Recoltarile se fac zilnic in intervalul 11:00-13:00.

“Primul Centru Medical privat care doreste sa previna, nu doar sa trateze!

vale2Centrul Medical Central VallerianaMed
L-V 7:00 – 21:00
S 8:00 – 13:00
D inchis

Str. Tudor Vladimirescu Nr. 30-32 ( fostul sediu DISTRIGAZ), Targoviste

Policlinica :
0245/222.203 sau 0245/222.204

Recuperare :
0245/212.556

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial