19 aprilie 2024
VIDEO! Liderul romilor din Dragomireşti, înmormântat cu maşina la căpătâi!

VIDEO! Liderul romilor din Dragomireşti, înmormântat cu maşina la căpătâi!

masdr1Fostul sef al partidei romilor din comuna Dragomiresti, Dambovita, starneste controverse dupa moarte: la dorinta raposatului, rapus de boala la 62 de ani, familia i-a pus la capatai, in cimitir, Loganul pe care omul il iubise peste masura.

In vreme ce apropiatii spun ca i-au respectat ultima dorinta, alti sateni sunt contrariati de masina parcata printre morminte. In plus, rudele au comandat si un afis enorm cu portretul defunctului, pe care l-au intins pe gardul stadionului comunal.

masdrNu mica le-a fost mirarea satenilor cand au vazut ca de doua saptamani incoace masina zace pur si simplu la intrarea in cimitir. Au aflat ca proprietarul a decedat, iar rudele au decis ca autoturismul sa il vegheze.

Petre Honciu a fost lider al Partidei Romilor din comuna Dragomiresti, om respectat, temut de unii, iubit de altii. Cei care l-au cunoscut povestesc ca barbatul isi iubea masina ca pe ochii din cap.

Vasilica Simion, vecina a defunctului: “Nu pleca nicaieri fara masina. Era viata lui masina aia.”

Nea Petre a fost constient ca din cauza bolilor de care suferea nu mai avea mult de trait, asa ca le-a lasat rudelor instructiuni cu limba de moarte.

masdr2“Asa a fost dorinta lui, a lasat vorba sa lase masina acolo, la intrare, ca masina aia e a lui si nu mai trebuie sa o plimbe nimeni. A lasat vorba inainte de a muri. A tinut mult la masina aia” – spune alta vecina.

In timp ce unii sateni se mira de masina de langa mormant, altii apreciaza gestul.

Multi localnici spun ca ar fi fost mai bine pentru sufletul decedatului daca masina era data de pomana unui nevoias din sat.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial