4 mai 2024
RAZIE DE AMPLOARE! Hoţii din Merişu au fost luaţi pe sus de poliţiştii din Găeşti! VIDEO!

RAZIE DE AMPLOARE! Hoţii din Merişu au fost luaţi pe sus de poliţiştii din Găeşti! VIDEO!

Razie de amploare, in aceasta dimineata, in localitatea Merisu, langa Titu! 78 de politisti au descins la domiciliile unor suspecti banuiti ca au dat numeroase spargeri in localitatile limitrofe Gaestiului. Si nu s-au inselat. Au gasit acolo zeci de aparate, scule si scutere ce fusesera furate in ultima perioada din mai multe gospodarii.

Oamenii legii au luat sase indivizi la audieri. Acestia se jura insa ca nu ei sunt hotii, dar au dat din umeri cand au fost intrebati de unde au aparut bunurile in ograda lor…

“Ale cui sunt acele flexuri? Ale mele. Aveti documente? Nu, le-am cumparat si eu de la…am lucrat pe santier, mi-am si eu cate o scula, cum e-n ziua de azi si pt aia sunt luat aici. Nu sunt furate? Nu, nu, nu!”, spunea Marius Lupu, unul dintre suspecti.

“De ce v-au luat politistii? Nu stiu. Ce au luat de acasa de la dvs? Decat un aparat de ras, atata. Eram beat si m-am trezit in masina pe la pod. In masina de politie? Da”, a marturisit si Alexe Dila, un alt suspect.

Pagubitii se bucura ca politistii au reusit sa le recupereze bunurile furate de la care multi isi luasera gandul. “M-a chemat politia de la Dragodana sa vin pentru ca s-au gasit niste bunuri furate. Este al dvs flexul? Da, eu asa zic asa arata la fel ca al meu”, ne-a declarat Radu Iana, unul dintre pagubiti.

“Au fost efectuate un numar de 6 perchezitii domiciliare. Cu aceasta ocazie au fost gasite la domiciliile acestora mai multe bunuri provenite din savarsirea unor infractiuni. Au fost aduse pentru audieri sase persoane”, a precizat cms.sef Alexandru Iorga, seful Politiei Gaesti.

Din cei sase numai unul si-a recunoscut vina. Este vorba de cel mai mic dintre ei, de 15 ani. Si el insa va fi tras la raspundere pentru fapta penala pe care a comis-o. Daca vor fi gasiti vinovati, suspectii ar putea petrece pana la 15 ani in spatele gratiilor, pentru furt calificat.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial