2 mai 2024
A MURIT tatăl preşedintelui Adrian Ţuţuianu

A MURIT tatăl preşedintelui Adrian Ţuţuianu

Cu nemărginită durere, soția, copiii și nepoții anunță decesul celui ce le-a fost soț, tată și bunic, ALEXANDRU ȚUȚUIANU. Nu te vom uita niciodată și vei rămâne veșnic în sufletele noastre.

Înmormântarea va avea loc miercuri, 18 decembrie, la cimitirul din satul Micloșani, comuna Malu cu Flori. Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!

Salariații Consiliului Județean Dâmbovița își exprimă regretul pentru trecerea în neființă a domnului ALEXANDRU ȚUȚUIANU și sunt alături de familia domnului președinte Adrian Țuțuianu în momentele dureroase prin care trece.

Transmitem întreaga noastră compasiune familiei îndoliate. Sincere condoleanțe!

Membrii Organizației județene PSD Dâmbovița sunt alături de colegul și prietenul lor Adrian Țuțuianu în aceste zile îndoliate de dispariția tatălui său, domnul ALEXANDRU ȚUȚUIANU.

Suntem alături de liderul nostru și de familia sa în aceste momente de nesfârșită tristețe. Transmitem condoleanțe întregii familii.

Membrii Organizației municipale PSD Târgoviște sunt alături de colegul și prietenul lor Adrian Țuțuianu în momentele grele ale trecerii în veșnicie a tatălui acestuia, ALEXANDRU ȚUȚUIANU.

Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Familia Nicoleta și Ioan Marinescu este alături de familia prietenului Adrian Țuțuianu, în momentele grele pricinuite de trecerea în neființă a tatălui acestuia, ALEXANDRU ȚUȚUIANU.

Transmitem întreaga noastră compasiune familiei îndoliate. Sincere condoleanțe!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial