26 aprilie 2024
Tânăr de 18 ani, adus în stare gravă la spital după ce a fost bătut crunt de tatăl său

Tânăr de 18 ani, adus în stare gravă la spital după ce a fost bătut crunt de tatăl său

bat3Un tânăr de 18 ani din județul Dâmbovița a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătut de tatăl lui.

Totul a început după ce băiatul a încercat să intervină într-un scandal între părinții săi și a vrut să își apere mama de furia părintelui. bat4Femeia a reușit să scape la timp din calea soțului agresiv, în schimb fiul ei a fost lovit cu un corp dur și a avut nevoie de ajutorul medicilor.

Femeia de 37 de ani este căsătorită de 20 de ani și are trei copii: o fetiță de 7 ani și doi băieți de 17 și 18 ani. Povestește că a dus dintotdeauna o viață grea alături de partenerul ei.

bat5Mama tânărului bătut: „Consumă foarte mult alcool.”

Reporter: „L-a bătut rău, doamnă?”

Mamă: „Da, de data asta, da. E a doua oară când îl agresează foarte rău. El a avut ce a avut cu mine. Băiatul a intrat între noi și a spus că nu e frumos ce face, înjura. El atunci a agresat băiatul cu bolobocul în cap.”

Reporter: „Vă bate și pe dumneavostră?”

Mamă: „Da, da. El a mai avut un ordin de restricție.”

Tatăl acuzat că și-a bătut crunt fiul lucrează în construcții, iar după ultimul scandal a plecat de acasă. Rudele lui susțin însă, că ar fi nevinovat și că soția lui ar fi cea care iscă tărăboiul.

bat1Reporter: „De ce v-a bătut nepotul?”

Bunicul patern: „Nu l-a bătut, mă, nu l-a bătut. A căzut el pe șantier. Nu l-a bătut, cine v-a trimis? E cuminte băiatul meu, nu a făcut pușcărie.”

Vecinii știu însă, că lucrurile nu stau chiar așa. Deseori, din gospodăria familiei respective se aud certuri și țipete.

bat2Vecina: „Mai auzeam că l-a mai bătut o dată, ce o fi stricat și mă-sa a sărit, pe urmă s-au luat la încăierare.”

Vecina: „E un băiat cuminte, Alexandru, nici n-am cuvinte să vă vorbesc. Să se comporte omenește, că d-aia i-a făcut pe copii, să le poarte respect și invers.”

batCu răni grave la cap, tânărul de 18 ani a fost transportat la spitalul din Târgoviște, unde medicii i-au acordat îngrijiri. Între timp, bărbatul, de 38 de ani, a fost audiat la sediul poliției, iar pe numele lui a fost emis un ordin de protecție provizoriu

Tatăl bătăuș este cercetat acum penal pentru violență în familie.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial