5 mai 2024
VIDEO! Înghesuială şi căldură infernală la Serviciul de Înmatriculări Auto şi Permise Târgovişte!

VIDEO! Înghesuială şi căldură infernală la Serviciul de Înmatriculări Auto şi Permise Târgovişte!

inma1Inghesuiala si caldura infernala. Prin asta au trecut sute de oameni care au mers marti la serviciul de inmatriculari si permise auto din Targoviste.

Sala a devenit brusc neincapatoare, iar functionarii nu au mai facut fata numarului mare de cereri. In plus, la un moment dat, si sistemul electronic al serviciului a cedat. Astfel de scene s-au derulat zilele trecute si in Capitala.

Dupa mai multe ore in care au stat la coada la serviciul de inmatriculari si permise din Targoviste, in conditii greu de suportat, oamenii au cedat.

inma2“Mi-e foarte cald. E inadmisibil. Stau incontinuu la cozi interminabile, lumea se impinge, ei nu iau nici o masura.”

Si cei care au fost nevoiti sa treaca pe la serviciul de pasapoarte – cu sediul in aceeasi cladire, au indurat realitatea revoltatoare – functionari putini, un singur ghiseu si o temperatura de peste 40 de grade Celsius.

“Am fost in fata, nu m-a lasat nimeni sa intru. Plangea copilul si n-a zis nimeni “intrati, doamna, ca aveti copilul”. Ma imbranceau toti.”

In cele din urma, dupa ce s-au plans, au fost nevoiti sa astepte.

inma“Sunt pentru permisul auto, pentru examen. De la ora 7 sunt aici. Ne tine ca pe niste animale aici si domnul prefect nu raspunde la telefon, sa vina si dansul sa stea cu noi la coada aici, il rugam frumos.”

Oficialii Serviciului de inmatriculari spun ca s-a ajuns in aceasta situatie din cauza ca sistemul electronic s-a defectat si nu a mers ore-n sir. Dar nu numai acesta ar fi motivul, ci si pentru ca oamenii se inghesuie in primele doua zile ale saptamanii, iar in celelalte 3 zile lucratoare nu vine aproape nimeni la ghiseu, sustin ei.

Serviciul de inmatriculari are program cu publicul de luni pana joi, de la ora 8 la ora 16, iar vinerea doar pana la ora 14.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial