25 aprilie 2024

VIDEO! Scandal monstru, seara trecută, la Parchetul Răcari

intt2A fost scandal marti seara in fata Parchetului din Racari. Totul dupa ce cinci indivizi au fost retinuti pentru ca ar fi sechestrat un tanar in varsta de 19 ani.

intt3Pe de alta parte, cei acuzati spun ca presupusa victima ar fi violat o minora. Cei cinci barbati retinuti sunt din localitatea Titu. La aflarea vestii, rudele s-au revoltat in fata parchetului din Racari, iar politistii au reusit cu greu sa potoleasca spiritele.

intt4Suspectii sunt banuiti ca ar fi sechestrat un tanar in varsta de 19 ani si l-ar fi batut. Totul dupa ce baiatul ar fi vorbit pe internet cu o fata apropiata lor. Pe de alta parte, unul dintre suspecti spune ca presupusa victima a lor ar fi abuzat o copila de doar 12 ani.

intt“E vorba de fata mea, a vrut sa o violeze, am depus si fotografii si plangere si acum vrea sa ne aresteze pe noi. Fata mea e minora”, a spus un suspect.

intt1intt5Cei cinci retinuti vor fi dusi in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva. Daca vor fi gasiti vinovati, risca pana la 7 ani in spatele gratiilor.

intt6

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial