6 mai 2024
EXCLUSIV! Şefa secţiei psihiatrie a Spitalului Municipal Târgovişte – “N-a fost sinucidere, gratiile sunt PROST montate!”

EXCLUSIV! Şefa secţiei psihiatrie a Spitalului Municipal Târgovişte – “N-a fost sinucidere, gratiile sunt PROST montate!”

Sefa sectiei psihiatrie a Spitalului Municipal Targoviste face declaratii bomba! Pacienta gasita decedata in fata cladirii spitalului nu s-ar fi aruncat de la fereastra, ci ar fi fost victima unei caderi accidentale.

Intre gratiile si fereastrele salonului este un spatiu mult prea mare si desi a atras atentia in repetate randuri celor raspunzatori de pericol, spune ca nimeni nu a miscat un deget sa evite o tragedie.

“Sunt convinsa ca nu e vorba de sinucidere. O am si acum in ochi pe aceasta femeie. Am vorbit cu dumneaei, nu avea ganduri de sinucidere.

Aceste gratii nu sunt bune, am facut referat acum doi ani si jumatate ca este spatiu foarte mare intre ferestre si gratii, dar indiferent cat de multe referate am facut nu m-a bagat nimeni in seama!”, a declarat in exclusivitate pentru MariusBUGA.ro dr.Lorentina Florescu, sefa sectiei psihiatrie a Spitalului Municipal Targoviste.

In evidentele noastre exista o singura adresa in acest sens, de acum doi ani, cand sectia de psihiatrie nu era in subordinea noastra, ne-au declarat oficialii Spitalului Judetean de Urgenta Targoviste.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial