25 aprilie 2024
VIDEO! Focuri de armă la Racoviţa! De ce s-au revoltat sătenii!

VIDEO! Focuri de armă la Racoviţa! De ce s-au revoltat sătenii!

cainer2Se face ancheta la Racovita dupa ce un caine a fost impuscat cu alice.

Stapanii arata inspre un vecin care, spun ei, ar fi tras intentionat pentru ca patrupedul ar fi intrat in gradina lui.

Proprietarul a chemat imediat un veterinar si a anuntat politia. Intre timp, suspectul a fost chemat la audieri. Barbatul sustine insa ca este nevinovat.

Stapanii cainelui sustin ca, in ultimele zile, au auzit mai multe focuri de arma, iar vineri au ramas socati cand au gasit bietul animal ranit. Oamenii dau vina pe vecinul lor.

cainer1Marius Ivan, stapanul cainelui: Am auzit un foc de arma. Buf! Cand ma uit, am vazut unul in haine verzi, a fugit. Asta e vecinul. M-am dus dupa el, s-a pitit. Cainele a venit, curgea sangele.”

Fratele stapanului: “Fratele meu a venit sa dea la caine sa manance. A auzit de doua, trei zile impuscaturi. Mai este un caine mort acolo, pe garla.”

cainerCumnatul stapanului:Erau aceleasi urme, cum era el incaltat. Zic, ba, tu ai tras! Am fugit dupa el.”

Reporter: Stiati ca are arma?”

Cumnatul stapanului:Da, stiam ca are arma.”

cainer3Oamenii spun, revoltati, ca in gradina in care a fost impuscat cainele, se joaca si copiii lor si numai o minune a facut sa nu fie acolo in acel moment.

Cumnata stapanului cainelui: Daca erau copiii si omora un copil? Eu l-am prins.”

Reporter: Avea pusca?”

Cumnata stapanlui cainelui: O tinea asa langa el.”

Cumnata stapanului cainelui: Daca era un copil il omora cu impuscaturile alea pe care le-a dat el. Trage dupa caine si impusca un copil.”

Oamenii au sunat la 112, iar la fata locului au sosit echipajele de politie. Acum politistii au deschis dosar penal si verifica sa vada exact ce s-a intamplat.

Suspectul a fost audiat si a sustinut ca nu are nicio vina. Politistii au deschis dosar penal pentru uz de arma fara drept, dar si pentru cruzime fata de animale, si continua cercetarile pentru a lamuri cine a impuscat bietul caine.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial