28 aprilie 2024
VIDEO EXCLUSIV! “Ea l-a iubit şi el a omorât-o”. Alexandra, tânăra împuşcată de iubitul poliţist, a fost înmormântată

VIDEO EXCLUSIV! “Ea l-a iubit şi el a omorât-o”. Alexandra, tânăra împuşcată de iubitul poliţist, a fost înmormântată

Emotie sfasietoare la Vladeni. Alexandra Parsa, tanara de 23 de ani, impuscata in cap in urma cu o saptamana de iubitul ei politist a fost condusa pe ultimul drum.

Tatal si mama nu s-au desprins o clipa de sicriul in care se odihnea unica lor fiica, imbracata in rochie alba, de mireasa. Oamenii carora le-a murit si baiatul dupa o boala nemiloasa spun ca nu mai este loc de soare in sufletele lor.

Sute de oameni, rude sau prieteni, si-au luat ramas bun de la tanara care avea doar 23 de ani. Secatuit de lacrimi, tatal Alexandrei a privit spre cer strigandu-si durerea.

Drama parintilor fetei trece dincolo de orice intelegere. Si-au pierdut ambii copii.

“Ea era o luptatoare, nu se plangea de nimic niciodata. Noi treceam printr-o drama, acum alta drama. Ea nu-si dorea decat sa ne faca sa ne revenim, sa fim oamenii pe care-i cunoastea inainte sa moara fratele ei. A facut-o in asa fel de a dus-o pe drumul pe care a vrut el si a si impuscat-o” a marturisit tatal fetei.

Preotii s-au rugat pentru iertarea pacatelor Alexandrei si pentru linistea ei in cealalta imparatie. Apropiatii tinerei au insa o alinare. Ei spun ca sufletul Alexandrei va trai mereu prin cei trei oameni pe care i-a salvat de la moarte, dupa ce parintii au decis sa-i doneze organele.

Inca tulburati de tragedie multi continua sa o invinovateasca pe mama politistului pentru aceasta dubla tragedie. Au mai multa intelegere fata de barbatul care intr-un moment de ratacire a impuscat-o, apoi si-a luat viata.

“Ea l-a iubit si el a omorat-o fara sa vrea. Mama lui nu i-a inteles si uite au plecat amandoi pe acelasi drum” a spus o ruda a Alexandrei.

In urma cu doi ani, parintilor Alexandrei le-a murit si baiatul. Marian a fost fotbalist la Petrolul Ploiesti. Fratii au fost urmariti de un destin cumplit. Ambii s-au prapadit la 23 de ani.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial