4 mai 2024
Cine este milionarul din Ploiești care s-a sinucis în propriul hotel. Moartea sa ridică semne de întrebare

Cine este milionarul din Ploiești care s-a sinucis în propriul hotel. Moartea sa ridică semne de întrebare

Un cunoscut om de afaceri din Prahova a fost găsit fără suflare, seara trecută, în hotelul său din centrul oraşului Ploieşti.  

Milionarul în euro şi-a pus capăt zilelor, spun anchetatorii, iar moartea sa ridică multe semne de întrebare.

Familia povesteşte că nu avea datorii şi nici motive din pricina cărora să nu îşi mai dorească să trăiască.

Cei apropiaţi bănuiesc că bărbatul era măcinat de mai mult timp de o depresie, dar din păcate nu a tratat-o serios.

Cine este milionarul din Ploiești

Doru Morcovescu avea 60 de ani şi deţinea mai multe hoteluri şi localuri în Ploieşti şi Slănic Prahova. În urmă cu 13 ani, omul de afaceri apărea într-un top al celor mai bogaţi români, cu o avere estimată la aproximativ 140 de milioane de euro.

În ultima vreme, veniturile sale nu mai erau atât de mari, spun apropiaţii familiei, dar milionarul ducea o viaţă fericită alături de soţia, fiica şi fiul său.

Joi seară, liniştea familiei a fost tulburată de vestea îngrozitoare că milionarul a fost găsit fără suflare în baia apartamentului din hotelul său.

Un angajat al hotelului este cel care a urcat în apartamentul omului de afaceri şi a făcut macabra descoperire. Imediat a sunat la 112 şi a cerut ajutor. Un echipaj de la ambulanţă a venit la faţa locului, din păcate era prea târziu.

Dr. Ruxandra Rădulescu, medic SAJ Prahova: „Am găsit victima decedată, cu semne ireversibile ale morţii, fapt pentru care nu s-a mai început resuscitarea cardio-respiratorie”.

Fiica milionarului susține că tatăl său nu era îndatorat la cămătari, aşa cum s-a vehiculat după moartea sa, şi crede că de vină pentru tragedie este depresia de care suferea şi pe care nu a tratat-o.

Alexandra Morcovescu, fiica omului de afaceri: „Nu ne-am aşteptat niciodată la aşa ceva”.

Î: Nu era îngropat în datorii?

Alexandra Morcovescu, fiica omului de afaceri: „Nu. Cred că a fost o depresie de mai mulţi ani”.

Cunoscuţii şi rudele milionarului nu îşi explică tragedia, mai cu seamă că îşi făcuseră planuri împreună pentru noaptea dintre ani.

Cornel Manolescu, cumnatul omului de afaceri decedat: „Aveam evenimente la toate locaţiile. Efectiv nu ştim ce să spunem”.

Alina Vasile, nepoata omului de afaceri: „Şi-a dedicat toată viaţa familiei, afacerilor. Era foarte bine. A fost un şoc şi pentru noi”.

Florin Simion, angajat al omului de afaceri: „Era un om de nu se poate. Printre puţinii oameni care ne-a ajutat şi pe noi, comunitatea. Nu avea nicio datorie”.

Ciprian Bălan, prieten al omului de afaceri: „Un om extraordinar. A venit, a dat noroc cu noi la masă, stăteam toţi. A stat, a râs, vorbea despre Revelion”.

Milionarul nu a lăsat niciun bilet de adio în care să îşi motiveze gestul şocant. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial