2 mai 2024
RĂCARI: Imagini ŞOC în staţia de autobuz: Bărbat găsit ÎNECAT în şanţ!

RĂCARI: Imagini ŞOC în staţia de autobuz: Bărbat găsit ÎNECAT în şanţ!

Imagini socante, azi-dimineata, la Racari. O femeie care astepta microbuzul sa plece la serviciu a zarit un cadavru in santul plin de apa de pe marginea drumului.

Speriata, a sunat imediat la 112. La fata locului a sosit un echipaj de la ambulanta, dar salavatorii nu au mai putut decat sa constate decesul. Barbatul era mort de cateva ore, au constatat medicii.

Se pare ca omul suferea de diabet zaharat, iar legistii spun ca este posibil sa fi facut o criza si sa fi cazut in apa.

“Am fost solicitati pentru o urgenta, pacientul a fost gasit decedat, de aprocimativ o ora, este cu rigididate, inecat”, a declarat pentru MariusBUGA.ro Alina Micu, asistent medical in cadrul Ambulantei Racari.

Din primele cercetari, politistii spun ca nu exista urme vezibile de violenta. Femeia care l-a descoperit povesteste ca scena parea desprinsa dintr-un film de groaza.

Anchetatorii au inceput cercetarile pentru a stabili exact imprejurarile in care si-a pierdut viata victima.

“Pe raza orasului Racari, intr-un sant situat pe marginea partii carosabile, a fost gasita o persoana decedata. O echipa de cercetare s-a deplasat la fata locului. In urma verificarilor politistii au stabilit ca este vorba despre un barbat in varsta de 47 de ani, din orasul Racari. Urmeaza ca dupa efectuarea necropsiei sa se stabileasca cu exactitate cauzele decesului”, ne-a precizat ag. Raluca Florescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial