19 aprilie 2024
VIDEO – Declaraţiile martorilor după accidentul cumplit de la Aninoasa. 4 tineri au fost transportaţi la spital

VIDEO – Declaraţiile martorilor după accidentul cumplit de la Aninoasa. 4 tineri au fost transportaţi la spital

Patru tineri au fost răniți după ce maşinile lor s-au izbit violent, aseară, pe DN 71, la Aninoasa.

De vină ar fi un șofer de 31 de ani care nu s-ar fi asigurat la intrarea într-o benzinărie, spun polițiștii. Mașina lui a fost lovită în plin de un autoturism aflat în depăşire.

Tânărul de 31 de ani şi trei pasageri din cealaltă maşina au fost duşi cu ambulanțele la spital.

Accidentul a avut loc pe o porţiune de drum drept, la ieşirea din comuna Aninoasa către Târgovişte. Cele două maşini mergeau în acelaşi sens. La un moment dat, cea din față ar fi virat spre o benzinărie, însă din spate venea autoturismul aflat în depăşire.

Martor: “Un nene nu s-a asigurat, a făcut stânga, nu s-a asigurat, unul a vrut să îl depăşească”.

La volanul maşinii în depăşire se afla un şofer de 21 de ani, însoţit de alţi trei tineri. Cu toţii au fost răniţi şi au avut nevoie de ajutorul medicilor. Câţiva prieteni de-ai lor, aflaţi din întâmplare în trafic, într-o altă maşină, au asistat uluiţi la cele întâmplate.

Prietena şoferului nevinovat: “Chiar a trecut un prieten de-al nostru, mergea în spatele ambulanţei. Ne-am gândit să îl sunăm, să meargă mai încet. Când colo, erau părinţii prietenului nostru şi prietenul nostru era în ambulanţă”.

Prietenul şoferului nevinovat: “Prietenii mei erau în maşină, am înţeles că băiatul cu Opel ar fi dat semnal în ultima secundă să intre la benzinărie, prietenul meu era băgat în depăşire, nu a mai avut cum să îl evite, efectiv l-a luat în plin”.

Alexandru Mihălcioiu – şef Detaşamentul de pompieri Târgovişte: “Ajunşi la faţa locului, am constatat că nu sunt persoane încarcerate. Sunt patru victime, toate conştiente, acestea fiind preluate de echipajele ambulanței SMURD, respectiv ambulanțe SAJ”.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi continuă cercetările pentru a lămuri cu exactitate cum s-a întâmplat accidentul.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial