2 mai 2024
VIDEO – Accident mortal, aseară, la I.L.Caragiale. Un şofer şi-a pierdut viaţa după ce a izbit frontal un tir. “Mi-a trecut prin cap să trag dreapta, dar mă distrugeam eu”

VIDEO – Accident mortal, aseară, la I.L.Caragiale. Un şofer şi-a pierdut viaţa după ce a izbit frontal un tir. “Mi-a trecut prin cap să trag dreapta, dar mă distrugeam eu”

Un şofer în vârstă de 67 de ani şi-a pierdut viaţa, aseară, într-un grav accident de circulaţie, petrecut în judeţul Dâmboviţa.

Din motive încă neclare, într-o curbă, omul a ajuns cu maşina pe contrasens și a izbit frontal un TIR. Impactul a fost atât de puternic încât bărbatul n-a avut nicio şansă.

Accidentul s-a produs la ieşirea din localitatea I.L.Caragiale. TIR-ul venea dinspre Târgovişte şi se îndrepta către Ploieşti. La volan se afla un tânăr de 29 de ani, din Bihor, iar alături de el, pasager era proprietarul camionului.

Marius Vâlcu, şoferul TIR-ului: „L-am văzut când mi-a apărut în faţă, am încercat să frânez, se vede urma pe asfalt. Pentru o secundă mi-a trecut prin cap să trag dreapta, dar mă distrugeam eu. Clar a avut viteză dacă nu a putut să îşi ţină banda”.

Pasagerul TIR-ului„A venit din partea aia şi a intrat frontal în noi, se vede după urmele de frânare. Sunt la 7 metri în spatele camionului”.

În autoturism era doar şoferul. Impactul a fost atât de puternic încât partea din față a mașinii s-a făcut zob.

Cei aflaţi în trafic au sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns de urgenţă echipajele de la ambulanţă. Zeci de minute au încercat salvatorii să îl resusciteze pe bărbat, însă din nefericire eforturile au fost zadarnice, au constatat decesul.

Martor: „O curbă mai închisă, viteză sunt sigur că au avut ambii, cred, neatenţie”.

Martor: „E curbă destul de grea, dar cu puţină atenţie şi cu viteză mai mică cred că se putea evita”.

La fața locului a fost mobilizat și un echipaj de la pompieri, ca să se asigure că nu există risc de incendiu.

Sursa: StirilePROTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial