29 noiembrie 2023
VIDEO – Dispariţia misterioasă a unei femei din Dâmboviţa şi a iubitului ei. “Sperăm să îi găsim în viaţă”

VIDEO – Dispariţia misterioasă a unei femei din Dâmboviţa şi a iubitului ei. “Sperăm să îi găsim în viaţă”

Dispariţie învăluită în mister, în străinătate, cu doi români în rolurile principale. O femeie de 48 de ani din Dâmboviţa şi iubitul ei sunt de negăsit de mai bine de o săptămână.

Daniela este din localitatea Bălteni, judeţul Dâmboviţa. Femeia este divorţată și mamă a patru copii – trei rămaşi în ţară, iar cel mare, peste hotare. De aproximativ trei ani, Daniela plecase la muncă în Germania. Se angajase la o firmă de coletărie, unde l-a cunoscut și pe actualul ei iubit, un bărbat din Suceava.

Cosmin Florescu, fiul cel mare al Danielei: „Ultimul contact pe care l-am avut cu mama şi cu concubinul ei a fost pe 22 octombrie, urmând ca a doua zi să nu mai putem lua legătura cu ei. Sperăm să îi găsim în viaţă, să îi găsim cu bine”.

Daniela şi Vlad, iubitul ei, locuiesc în Germania, aproape de graniţa cu Olanda, intr-un apartament, împreună cu un prieten.

Alexandru Drăghici, cumnatul femeii dispărute: „Sâmbătă au plecat la o zi onomastică. Au sunat că nu o să ajungă acolo, deoarece lucrează, ştiind că ei sâmbăta nu lucrează. Nu era seară să nu vorbim cu ei pe cameră, tot timpul erau cu zâmbetul pe buze”.

Cătălin Florescu, fiul mijlociu al femeii dispărute: „Ea nu era genul care să nu dea un semn. Şi d-asta mă îngrijorează. Cel puţin o dată pe zi ne suna. Nu s-a întâmplat niciodată să nu dea semn măcar la două zile”.

Din ziua dispariţiei, Daniela şi Vlad au telefoanele închise, nu au mai intrat pe conturile lor de pe reţelele de socializare şi nu au luat legătura cu nimeni. Copiii femeii au făcut sesizări la consulat și la mai multe secţii de poliţie, atât în Germania, cât şi în Olanda, dar eforturile lor par zadarnice.

Oamenii îi roagă pe toţi cei care pot da orice informaţie despre cei doi să sune imediat la cea mai apropiată secţie de poliţie.

Sursa: StirilePROTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial