2 mai 2024
RELAŢIE INTERZISĂ! O fată de 10 ani, din Hulubeşti, l-a băgat în belea pe un vecin, elev la liceu! “Te iubesc, AMORE MIO!”

RELAŢIE INTERZISĂ! O fată de 10 ani, din Hulubeşti, l-a băgat în belea pe un vecin, elev la liceu! “Te iubesc, AMORE MIO!”

O descoperire uluitoare a facut un barbat din Hulubesti, dupa ce a rasfoit caietele de scoala ale fiicei lui, de zece ani! Copila isi facuse un adevarat jurnal intim unde povestea relatia sexuala pe care o avea cu un adolescent cu cinci ani mai mare. Cand s-a uitat in dulapul ei, parintele a dat si peste cateva haine patate de sange. Si-a dat imediat seama de grozavie si s-a dus glont la politie.

“Scria de sex, de astea…”

“Am gasit niste alea de sange si mi-a zis ca are un prieten. Si am banuit ca a facut ceva cu ea. Este micuta fata… Da, are 10 ani. Cand ati auzit ca are prieten cum ati reactionat? Am fost la politie. L-ati reclamat? Da. Cand v-ati uitat in caietele ei? Am descoperit ca scria mai multe alea, de sex, numere de telefon de astea”, a declarat pentru mariusbuga.ro tatal fetei. Barbatul are trei copii. Cea mare, fata de zece ani, este in clasa a cincea. Omul a ramas mut de uimire cand a vazut ce asternuse fata pe filele caietelor de romana.

“El povesteste ca nu a avut de-a face cu ea”

Parintii baiatului spun ca insa fiul lor este nevinovat si ca totul este doar in imaginatia fetei.”Il credeti capabil de asa ceva? Nu. Baiatul ce a povestit? El povesteste ca nu a avut de-a face cu ea, nimic. Fata de ce ar vrea sa-i faca rau? Nu stiu ce are ea, nici n-o cunosteam bine. A gresit mama fetei? Da, pentru ca e mama. Ce-i reprosati? Sa aiba mai multa grija de ea”. declara mama baiatului.

“O ajutam sa revina cu picioarele pe pamant!”

Dascalii de la scoala unde invata eleva sunt socati de ancheta demarata de politisti. Ei spun ca fata s-a comportat normal si nimic nu le-a dat de banuit ca ar avea o relatie intima cu liceanul de 15 ani. “V-a dat ceva de banuit in comportamentul fetei? Nu. S-a ascuns destul de bine? Cred ca da. Ajutam la consilierea ei, la revenirea ei cu picioarele pe pamant. Ce-i veti explica? Evident ca nu e bine, nu e momentul potrivit sa aiba o relatie”, a precizat Carmina Bucur, consilier educativ la scoala unde invata fata.

Dosar penal pentru act sexual cu minor

Pe fir au intrat si asistentii sociali, care vor sa-i consilieze pe toti cei implicati in acest scandal sexual. Politistii au deschis dosar penal pentru act sexual cu minor pe numele baiatului de 15 ani. Au ridicat din casa fetei jurnalul intim, dar si hainele patate de sange. De asmenea, copila a fost dusa si la medicul legist pentru a se constata daca a intretinut relatii sexuale.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial