2 mai 2024
VIDEO! Intervenţie la limită, la Fieni! Uite cum şi-au riscat viaţa pompierii după explozia devastatoare care a distrus peste 10 apartamente!

VIDEO! Intervenţie la limită, la Fieni! Uite cum şi-au riscat viaţa pompierii după explozia devastatoare care a distrus peste 10 apartamente!

O fata de 12 ani si doi adulti au fost grav raniti vineri, dupa ce un bloc din orasul Fieni a sarit in aer.

Explozia devastatoare produsa din cauza unei sobe pe gaz instalata ilegal a facut praf 8 apartamente, iar suflul acesteia a ravasit si celelalte locuinte.

Structura de rezistenta a cladirii este cel mai probabil afectata. Victimele au fost aduse cu elicopterul in Capitala, iar una dintre ele este la limita supravietuirii.

Astfel de catastrofe vor fi tot mai dese, avertizeaza pompierii, daca oamenii nu inteleg ca isi risca vietile daca fac improvizatii la instalatiile de gaz.

La 8 si jumatate dimineata, blocul s-a zguduit din temelii. Locatarii au sarit ingroziti. Fumul gros invadase deja casa scarii.

Zeci de pompieri, politisti, jandarmi si asistenti medicali au intervenit urgent sa-i salveze pe cei raniti.

Deflagratia s-a produs intr-un apartament de la etajul 3. Dedesubt, singura in casa se afla o fetita de 12 ani. Peste ea a cazut o bucata de planseu.

Alti doi locatari au fost raniti grav: un barbat si o femeie. Si ei, si fetita au fost dusi initial cu ambulantele la spitalul din Pucioasa, apoi luati cu un elicopter si transportati la clinici din Capitala.

Ingrijorati de lovitura de la cap pe care fetita a suferit-o dupa ce o bucata de tavan s-a desprins in urma deflagratiei si a cazut peste ea, medicii de aici, de la Spitalul Grigore Alexandrescu, au decis sa-i faca o tomografie. rezultatele au iesit bune, insa fetita va ramane mai departe internata la ortopedie, pentru ca are o fractura de femur.

La Fieni, blocul arata ca dupa cutremur: peretii au crapat, usile si ferestrele au sarit cat colo, iar din mobilier, abia daca se mai poate alege ceva. Apartamentele devastate sunt acum negre de fum, iar oamenii -cuprinsi de panica.

Primaria din Fieni trebuie sa gaseasca urgent solutii pentru cei care au ramas pe drumuri. Doar cativa drintre proprietarii de apartamente aveau asigurare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial