19 aprilie 2024

Dâmboviţa – Ultimele noutăţi despre starea drumurilor! Uite cum s-au mobilizat autorităţile!

www.mariusbuga.ro_images_01.2014_zapada12„Nu avem niciun drum județean blocat. Vom lucra pentru a lărgi căile rutiere și a înlătura din toate zonele zăpada care s-a acumulat.

În zona montană stratul de zăpadă este în medie de 10 centimetri, deci nu sunt probleme speciale. Nu sunt probleme nici din perspectiva asigurării materialului antiderapant necesar intervenției pe drumurile județene.

La momentul acesta, SC LDP acționează pe trei sectoare: Pucioasa- Fieni, Dragomirești-Malu cu Flori și Ulmi- Băleni. SC CONI SRL din Prahova acționează pe zonele Văcărești- Produlești-Sălcioara, Aninoasa-Gura Ocniței-Bucșani, Moreni-Valea Lungă-I.L. Caragiale, Dobra-Cornățelu-Crevedia- Petrești-Șelaru și Titu-Corbii Mari. SC Zăvoianu SRL lucrează pe zona Lunguleți-Răcari.

SC GOPO SRL lucrează pe zona Găești-Valea Mare- Costești Vale și SC Ratelem Construct SRL lucrează pe zona Moroeni-Padina. De asemenea, la sediul Consiliului Județean, am organizat la Direcția de Lucrări Publice o permanență.

Am organizat permanență și la sediul SC LDP și am luat măsura ca în toate instituțiile subordonate CJD o persoană cu funcție de conducere să asigure o permanență la domiciliu, iar la sediul instituției, pe toată perioada sărbătorilor, până pe 5 ianuarie, să avem permanență cu personal care are statut de funcționar public sau personal contractual.

Și eu și domnul prefect vom fi în toată această perioadă în județ și ne vom coordona activitatea, în așa fel încât să putem interveni în mod operativ să luăm măsurile care sunt necesare pentru eliminarea situațiilor deosebite”, spune Adrian Ţuţuianu, președintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial