10 mai 2024
“Vestea bună este… mai degrabă REA! Drumul Expres Bucureşti – Târgovişte NU a fost „prins” în Programul Investiţional 2021 – 2030! Aşadar, nu e prevăzut să se realizeze din banii europeni…”

“Vestea bună este… mai degrabă REA! Drumul Expres Bucureşti – Târgovişte NU a fost „prins” în Programul Investiţional 2021 – 2030! Aşadar, nu e prevăzut să se realizeze din banii europeni…”

“Vestea bună este… mai degrabă REA! Drumul Expres Bucureşti – Târgovişte NU a fost „prins” în Programul Investiţional 2021 – 2030! Aşadar, nu e prevăzut să se realizeze din banii europeni…

❌ Oficialii judeţeni şi cei din Ministerul Transporturilor par să încerce să ne ia de fraieri, deși nu e cazul. Nu mă refer la mine sau la prietenii mei, ci la zecile de mii de şoferi din judeţul Dâmboviţa. Concret, oficialii vorbesc despre construirea Drumului Expres Bucureşti – Târgovişte (proiect iniţiat în mandatul colegului meu, Cătălin Drulă), proiect pe care-l doresc cu sinceritate dus la bun sfârșit, căci numele persoanei care conduce Ministestul Transportului e prea puțin important, atâta timp cât munca propriu zisă e realizată la standardele așteptate de către comunitate.

💸…Ce să vezi însă? Reprezentanţii Consiliului Judeţean Dâmboviţa au „celebrat” ieri debutul elaborării studiului de prefezabilitate pentru Drumul Expres Bucureşti – Târgovişte. Nimic greșit până aici. Ceea ce e teribil de deranjantă însă e omisiunea. Vedeți voi, DOAR studiul urmează să fie plătit din bani europeni. Investiția în sine, NU. De ce? Pentru că ea NU se regăseşte în Programul Investiţional pentru Dezvoltarea Infrastructurii de Transport pentru perioada 2021 – 2030!🧾 Pentru a nu exista suspiciuni suplimentare, atașez aici (link în primul comentariu – paginile 56-57 din document) dovada că Drumul Expres Bucureşti – Târgovişte NU a fost prins în planul investiţional. Știu bine asta cei care conduc destinele judeţului, ba chiar şi cei numiţi, din nou, în funcţii călduţe prin Ministerul Transporturilor, motiv pentru care e firesc s-o știe și cetățenii.

🤥 Înţeleg că dă bine să ne lăudăm că am vrea drum rapid, la fel cum e firesc să-l vrem: ar ajuta la urma urmei enorm. E extrem de important însă să fim serioşi, cumpătați și realiști și mai ales sinceri. Sinceri, dincolo de toate, cu dâmbovițenii. Le putem spune lor că facem un studiu? Firește. Va trebui însă să le spunem și motivele pentru care nu s-a vrut ca o investiţie atât de importantă să fie realizată din bani europeni …”, a atenţionat deputatul Daniel Blaga, preşedintele USR Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial