26 aprilie 2024
Deputatul Daniel Blaga – “Zgomotul nu aduce nimic bun. Dezbinarea nu ajută pe absolut nimeni. Circul nu face decât să îndepărteze oamenii”

Deputatul Daniel Blaga – “Zgomotul nu aduce nimic bun. Dezbinarea nu ajută pe absolut nimeni. Circul nu face decât să îndepărteze oamenii”

“Am asistat, la Cluj Napoca, la un veritabil exercițiu al democrației reale și sănătoase.

O dezbatere onestă, integră și empatică între candidații pentru președinția USR PLUS și o campanie dominată de fair play, așa cum ar trebui să fie orice cursă care „adună la start” oameni ce-și propun să se pună în slujba cetățenilor.

În serviciul public. Departe de acuze, de tabere care să „se sape”, de „dezvăluiri incendiare” și în general de răutăți de orice fel, campania internă a USR PLUS cred că ar trebui să devină un etalon pentru partidele politice din România.

Pentru că zgomotul nu aduce nimic bun, în general. Pentru că dezbinarea nu ajută pe absolut nimeni. Pentru că circul nu face decât să îndepărteze oamenii.

Și pentru că decența n-ar trebui să fie doar o promisiune ci o asumare.

PS: M-am bucurat mult să-l reîntâlnesc aici pe Dacian, un om pe care îl stimez mult și care se numără printre motivele pentru care am ales, cu curaj și altruism deopotrivă, să fac pasul către serviciul public”, a precizat deputatul Daniel Blaga, liderul USRPLUS Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial