3 mai 2024
Ţuţuianu: “NU sprijin MAFIA imobiliară!”

Ţuţuianu: “NU sprijin MAFIA imobiliară!”

„Eu nu sprijin mafia imobiliară care a cumpărat terenuri de-a stânga şi de-a dreapta până sus la Dudele.

Sunt sute de hectare cumpărate şi pe stânga şi pe dreapta de la Podu cu Florile, până sus la stână, până la Dudele, vă arăt cu hărţile în faţă cine sunt cumpărătorii.

Sunt nişte prieteni buni de-ai lui Florin Popescu. O să vă arăt 300 hectare cumpărate de un domn Matei, care este „interfaţa” domnului Florin Popescu. Vă mai arăt 100 hectare cumpărate la Piatra Arsă.

Am să vă spun, de data aceasta cu argumente foarte solide, pentru că am făcut identificarea proprietarilor, că toate cabanele din munte s-au făcut cu interesul de a duce pentru clientela pedelistă apă, gaze, energie electrică.

Şi ca să înţelegeţi că băieţii au gândit pe termen lung, ceea ce era bine dacă gândeau şi pentru unitatea administrativ teritorială, un bazin de apă de la cabanele noastre, Dichiu, Salvamont, Zănoaga, permite utilizarea concomitent a 1.000 de persoane.

Adică au fost supradimensionate în interesul conectării în viitor a celor care au terenuri în jurul acestor cabane.

Aceeaşi persoană a cumpărat şi cabanele Horoabele şi Lăptici. Aceeaşi persoană a cumpărat şi la Runcu, unde se exploatează pădurea.

M-am săturat de golăneala asta, încercăm să ducem lucrurile în altă direcţie, când problemele sunt la alţii.

Poate într-o zi îl verifică cineva şi pe domnul Matei, de unde a avut bani să cumpere mii de hectare de pădure şi terenuri în zona montană a judeţului Dâmboviţa”, a declarat preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial