25 aprilie 2024
20 de copii din Republica Moldova, în vacanţă la Tabăra Căprioara

20 de copii din Republica Moldova, în vacanţă la Tabăra Căprioara

20 de copii din raionul Ştefan Vodă (Republica Moldova) însoţiţi de cadre didactice vor petrece 10 zile de vacanţă în Tabăra Căprioara din judeţul Dâmboviţa. Ei au fost întâmpinaţi de conducerea administraţiei judeţene – preşedintele Adrian Ţuţuianu şi vicepreşedinţii Ioan Marinescu şi Gabriel Grozavu.

Vizita marchează acordul de înfrăţire dintre judeţul Dâmboviţa şi raionul Ştefan Vodă, acord semnat în toamna anului trecut.

Adrian Ţuţuianu, preşedinte CJD: Întreaga susţinere financiară a acestei tabere aparţine bugetului CJD. Am semnat anul trecut, în luna octombrie, un protocol de înfrăţire cu raionul Ştefan Vodă şi am trecut rapid la treabă. Din păcate, noi nu am reuşit să constituim anul acesta în timp util un grup care să meargă în raion pe schimbul acesta, vom merge anul viitor. Important este că facem primul pas şi sper să adâncim colaborarea, dincolo de schimburile acestea, de tabere, şi în plan economic şi în plan cultural.

Gabriel Grozavu, vicepreşedinte CJD: Nu pot să uit că în octombrie anul trecut am avut cinstea şi onoarea să semnez în numele preşedintelui CJD protocolul de înfrăţire cu raionul Ştefan Vodă, protocol care s-a semnat pe un stadion arhiplin. Mă va marca acest moment, nu credeam că am să văd un stadion arhiplin care a aplaudat la scenă deschisă semnarea acestui protocol.

Andrei Albu – Serviciul Judeţean de Turism, Tineret şi Sport: Sper să fie mulţumiţi de serviciile pe care le vom oferi şi de programul artistic pe care l-am pregătit. Se va organiza o drumeţie la Scropoasa cu sprijinul Salvamontului, o să le prezentăm copiilor şi celelalte centre de agrement.

Vasile Buzu, preşedintele raionului Ştefan Vodă: Sunt primii paşi, pe viitor ne aşteaptă o muncă de înfrăţire între Dâmboviţa şi raionul Ştefan Vodă. Sper să vă vedem şi pe dvs. pe meleagurile Republicii Moldova, anume în raionul Ştefan Vodă. Avem şi noi locuri frumoase, pitoreşti, care cred că o să placă cetăţenilor judeţului Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial