12 mai 2024
Ţuţuianu: “Nişte NEMERNICI vin să ne dea lecţii cum să ne comportăm”

Ţuţuianu: “Nişte NEMERNICI vin să ne dea lecţii cum să ne comportăm”

“Unii spun că Ţuţuianu face epurare politică, o spun nişte pedelişti care au dus epurarea politică până la nivelul portarilor de la instituţii, adică nişte nemernici care au călcat în picioare vieţile unor oameni vin să ne dea lecţii de cum să ne comportăm noi.

Suntem la guvernare din luna mai, anul trecut, foarte mulţi ne reproşează că nu am făcut schimbări şi vreau să spun că am încercat să facem schimbările după lege, identificând problemele care ţin de competenţele profesionale.

Va trebui ca şefii de servicii publice, unii membri PSD, să înţeleagă că acolo s-au dus să facă politica Guvernului, dar trebuie să dovedească şi competenţe profesionale adevărate pentru că, prin prisma lor, ne vor judeca foarte mulţi oameni.

Vom face aceste schimbări. Dau un semnal pentru colegii noştri de alianţă. Au venit la mine cu diverse propuneri, dar nu am să fiu niciodată de acord ca pe un scaun să rămână un pedelist.

Este semnalul pe care îl dau şi îl dau pentru că unii de PDL, pe care nu-i recomandă neapărat competenţa profesională, încearcă să-şi găsească loc prin structurile altor partide, mai puţin la PSD, pentru că eu am fost mai ferm.

Îi rog pe colegii din PNL şi PC să nu marşeze la aceste lucruri, pentru binele nostru ca alianţă, pentru obrazul nostru faţă de oamenii care ne-au susţinut şi pentru că niciodată nu vor construi partide cu plimbăreţi politici; organizaţii se construiesc cu oameni devotaţi şi serioşi”, spune Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial