6 mai 2024
Ţuţuianu: “Există intenţii de a crea stări de conflict artificiale în organizaţie”

Ţuţuianu: “Există intenţii de a crea stări de conflict artificiale în organizaţie”

„Eu am încercat, de 7 luni, să promovez un stil mai relaxat, mai democratic de conducere a organizaţiei judeţene a PSD.

Inclusiv la Liga Aleşilor Locali aţi putut observa o atmosferă de normalitate şi a existat o concurenţă internă, despre care cred că este benefică.

Drept urmare, orice membru de partid care îndeplineşte condiţiile statutare se poate înscrie pentru orice funcţie. Nu am nimic de împărţit cu nimeni.

Dacă îşi doreşte cineva să candideze pentru funcţia de şef al organizaţiei judeţene, eu mi-am manifestat deja interesul pentru această candidatură şi voi concura cu oricine se înscrie.

Cei care vor decide sunt cei 700 de delegaţi pe care organizaţiile din teritoriu îi vor trimite la Conferinţa Judeţeană.

Cu siguranţă există, prin lansarea acestor zvonuri, intenţia de a destructura o echipă care a obţinut rezultate foarte bune la alegeri, cu siguranţă există intenţii de a crea stări de conflict artificiale în organizaţie, dar şi eu, şi doamna ministru Rovana Plumb, şi domnul senator Valentin Calcan şi ceilalţi colegi, avem prea multă experienţă politică pentru a cădea în capcane de tipul acesta”, spune Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial