23 aprilie 2024
”Târgoviște va avea una dintre cele mai moderne școli din România”

”Târgoviște va avea una dintre cele mai moderne școli din România”

Webp.net-resizeimage-89”Am sustinut o conferinta de presa pe santierul celei mai mari investitii pe fonduri europene de care a beneficiat vreodata o unitate de invatamant din Targoviste.
Astfel, in cadrul proiectului „Îmbunatatirea infrastructurii educationale prin extinderea, reabilitarea, modernizarea si echiparea ŞCOLII GIMNAZIALE “MATEI BASARAB”, unitatea de invatamant amintita va fi reabilitata in intregime, va beneficia de o sala de sport, de laboratoare noi si de o sala multifunctionala, de un teren de sport exterior ultramodern, urmand a se bucura si de dotari didactice, de dotari gospodaresti, de dotari si echipament sportiv pentru sala de sport si terenul exterior, de echipament audio-video, de echipament IT si software sau de mobilier nou.
Valoarea contractului de finantare este de 22.223.977,79 lei, a contractului de executie de lucrari este de 15.428.338,05 lei, fara TVA, sursa de finantare fiind asigurata prin POR 2014-2020, Axa Prioritara 10, “Imbunatatirea Infrastructurii Educationale”.
Stadiul de executie la acest moment se apropie de 20%, lucrarile debutand in urma cu aproximativ 4 luni.
La finalizarea investitiei, acesta scoala va fi una dintre cele mai moderne din Romania”, a precizat primarul Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial