18 aprilie 2024

Ţuţuianu – “În Dâmboviţa, realitatea e asta – PNL are 18 la sută!”

adriantu„Ultimul sondaj ne arată realitatea în Dâmboviţa, astăzi PNL Dâmboviţa este la 18%. Sondajul este mult mai mare, mai amplu, mai complet, dar vă asigur că nu ne îmbătăm cu sondaje, ci ele ne arată doar ce avem de făcut pe anumite zone. Am făcut un sondaj destul de amplu pe Târgovişte, cu o marjă de eroare care este mai mare pentru că a fost un număr mai mic de subiecţi intervievaţi decât era normal…

O să facem pe toate oraşele o analiză pentru a vedea cum stăm… Undeva la data de 25 noiembrie o să mai avem o evaluare a situaţiei prin culegerea datelor pe teren, pentru a ne calibra activitatea politică. Din evaluările făcute prin sondaje reiese că principalii vectori care ar putea să mai ridice puţin Partidul Naţional Liberal sunt Iohanis şi Cioloş, deci cu ceea ce au acum, cu Alina Gorghiu, cu looser-ul Cezar Preda şi cu nenea Tase paraşutat de la Alba Iulia la Buzău, Partidul Naţional Liberal nu are niciun fel de şanse. Domnii Iohanis şi Cioloş au un anumit grad de încredere şi pot contribui, spun eu, la ridicarea scorului acestui partid.

Evident că preşedintele a intrat în campanie, este poziţionat clar de partea Partidului Naţional Liberal şi repetă ceea ce a făcut Traian Băsescu, adică dintr-un preşedinte care ar trebui să fie mediator şi factor de echilibru în societate devine un preşedinte jucător de partea unei formaţiuni politice. Domnul Cioloş este evident că a minţit atunci când şi-a prezentat Cabinetul, a spus că nu intră în politică, că nu candidează, că nu se înscrie în niciun partid, iar el este de fapt poveste, este mai membru de partid decât membrii cu adeziune din PNL.

Pe judeţ situaţia este următoarea: PSD- 65%, PNL-18%, ALDE-5%, este încurajator pentru noi faptul că ALDE face 5% în Dâmboviţa pentru că asta înseamnă că va intra în Parlament, PMP-4%, USR-4%, ANR-2% şi Alţii-2%. Pe ceea ce se numeşte „spirala tăcerii” peste 57% dintre cei intervievaţi consideră că Partidul Social Democrat este cel care va câştiga alegerile parlamentare.

Pe Târgovişte rezultatul este foarte bun şi cred că reflectă munca echipei noastre, în frunte cu primarul Cristian Stan, din ultimul an de zile. Este cel mai bun rezultat pe care l-am avut vreodată în Târgovişte la începutul unei campanii electorale. La Târgovişte, PSD- 62%, PNL-19%, ALDE-6%, PMP-5%, USR- 3%, ANR-3%

.Trebuie să vă spun că doar 6% dintre intervievaţi consideră că PNL va câştiga alegerile. Datele au fost culese în perioada 18-23 octombrie. Marja de eroare este de 2,9%, iar pe Târgovişte este 4%. Sondajul este realizat de Avangarde”, a declarat preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial