4 mai 2024
Urmărire ca-n filme pe străzile din Aninoasa pentru prinderea unui şofer fără permis

Urmărire ca-n filme pe străzile din Aninoasa pentru prinderea unui şofer fără permis

masa7Un bărbat fără permis auto a încercat să scape de poliţiştii care l-au zărit la volan, prin Aninoasa, şi a susţinut, la 112, ca altcineva i-a furat maşina.

masa3Poliţiştii suspectau ca bărbatul conduce fără permis aşa că l-au monitorizat. Imaginile surprinse de ei arata cum individul se uită atent în jur, apoi se urcă la volanul maşinii sale şi pleacă. Agenţii au pornit pe urmele lui.

masa1Marius Buga, Pro TV: Poliţiştii l-au urmărit pe fugar câteva sute de metri. La un moment dat însă acesta a reuşit să intre pe o străduţă lăturalnică şi s-a făcut nevăzut. Câteva ore mai târziu a sunat însă la 112 şi a anunţat că autoturismul… i-a fost furat!

masa2Doar ca bărbatul a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce coboară din maşină şi pleacă liniştit. Astfel că din reclamant a devenit acuzat.

masaAna Maria Liță, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa: „Ar fi condus un autoturism pe raza localităţii Aninoasa, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. masa4De asemenea, cel în cauză nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de poliţişti.”

masa8Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat penal.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial