26 aprilie 2024

VIDEO! Scene de coşmar la Butimanu! Un bărbat şi-a atacat fiul cu toporul

topor2Un tanar, de 27 de ani, din Butimanu, a ajuns la Spitalul Judetean din Targoviste dupa ce a fost atacat cu toporul chiar de tatal sau.

topor5Victima povesteste ca parintele era beat si si-a iesit din minti cand s-au luat la cearta din cauza unor treburi in gospodarie. Fara prea multe vorbe, barbatul, de 46 de ani, ar fi pus mana pe topor ca sa-si loveasca fiul.

toporSuspectul locuieste in aceeasi gospodarie cu fiul sau, cu sotia acestuia si cu cele doua nepoate, de 5 si 6 ani. Seara trecuta, dupa ce s-a cinstit bine, individul si-a atacat baiatul cu salbaticie, spun martorii.

topor3Rudele celor doi spun ca nu e pentru prima data cand barbatul mai varstnic devine extrem de violent si ii bate. Desi l-au reclamat de mai multe ori la politie, el nu a fost retinut si a continuat scandalurile.

topor4Ranitul a fost dus cu ambulanta la spitalul din Targoviste, unde medicii l-au operat de urgenta.

topor1Suspectul a fost retinut de politisti pentru 24 de ore, pentru infractiunea de violenta in familie. Ar putea fi acuzat insa de tentativa de omor daca medicii legisti vor constata ca i-a pus viata in primejdie fiului sau.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial