13 mai 2024
Exclusivitate! Acuzaţii GRAVE la Spitalul Judeţean din Târgovişte! “Ne-au nenorocit fetiţa!”

Exclusivitate! Acuzaţii GRAVE la Spitalul Judeţean din Târgovişte! “Ne-au nenorocit fetiţa!”

indi5Vacanta in Romania s-a transformat intr-un cosmar pentru o tanara din Targoviste si copila ei, de 3 ani si jumatate, venite din Palma de Mallorca.

La joaca, fata a cazut, iar apoi a facut febra. Bunica si mama au luat decizia s-o duca imediat la spitalul din oras.

Numai ca aici micuta, acuza familia, ar fi primit un tratament cu antibiotic mult prea puternic, iar ulterior a inceput sa aiba reactii anormale.

Abia isi mai poate tine capul sus si il misca necontrolat, se plang disperate rudele, care nu stiu de ce din copilul vesel pe care il stiau, fata a devenit aproape o leguma…

indi3Fetita are tata indian si mama romanca. A fost crescuta in Spania, in Palma de Mallorca, iar in urma cu sase luni a venit in tara la bunici, in Targoviste.

indi4Bunica fetitei povesteste ca acum cateva zile copila a cazut la tara, in timp ce se juca, dar fara sa se raneasca grav. Cateva ore mai tarziu a sesizat insa ca avea temperatura mare si au dus-o la camera de garda.

Doctorii au diagnosticat-o cu pneumonie si i-au administrat mai multe antibiotice. Aici insa lucrurile ar fi scapat de sub control.

NICULINA PREDA, bunica fetei “I-au facut ampicilina, la 8 ore, fara sa i se faca vreun test, dupa i-au bagat gentamicina, la 8 ore, fara test. I-a bagat zinacef.

indiDupa primul zinacef, fetita a inceput sa nu-si mai tina capuletul. La a doua mai rau, la a treia a picat, nu si-l mai tinea de nicio culoare. Doctorii toti au intrat in alerta”

“Cum a reactionat copilul? Fatal, a inceput sa-si ia ticuri nervoase, sa faca urat, sa devina violenta, pur si simplu mi-a nenorocit copilul. Cum v-au tratat medicii? Rau, nu te bagau in seama, tipau la tine, te ignorau”, sustine mama fetei.

Reprezentantii spitalului spun insa ca nu au gresit in administrarea tratamentului dat fetitei, insa au deschis o ancheta pentru a stabili pas cu pas ce s-a intamplat in acest caz.

indi2Mai ales ca dupa ce a fost internata la Targoviste, medicii de aici au trimis-o cu ambulanta la un spital din Bucuresti, unde au vazut-o si alti specialisti

dr.ELENA FIROIU, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgoviște: “A primit tratament antibiotic si simptomatic. Este unul corect? Corect, evident. Nu se pot face decat tratamente corecte.

Familia spune ca a primit un medicament care nu era adecvat. Nu stiu ce spune familia si numai medicii pot face astfel de afirmatii dupa o ancheta a protocolului terapeutic care a fost administrat la momentul acela”

indi1Copila va fi dusa la o clinica din Capitala unde urmeaza sa fie investigata amanuntit si sa se afle din ce cauza are reactiile care i-au modificat comportamentul si starea de sanatate.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial