25 aprilie 2024

Mai rău ca-n filmele cu mafioți! Găeștean sechestrat și șantajat de doi frați violenți!

viold4Mai rău ca-n filmele cu mafioți! Un găeștean a fost sechestrat și șantajat de doi frați extrem de violenți, din cauza jocurilor de noroc!

Cei trei au pus sume mari de bani la bătaie în cadrul unor partide de poker, iar după ce au pierdut în neștire, cei doi frați l-au amenințat cu moartea pe câștigător.

Ca să scape cu viață, i-au cerut 10 mii de lei. Victima a reușit să anunțe poliția, iar anchetatorii le-au venit de hac agresorilor.

“Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați că un bărbat, din localitatea Croitori, a fost lipsit de libertate și șantajat de doi frați.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că cei doi frați ar fi sustras bani de la partea vătămată pe care ar fi reținut-o împotriva voinței sale și căreia i-ar fi solicitat să le mai aducă alți bani.

În urma percheziției efectuate la domiciliul bănuiților,  polițiștii găeșteni au descoperit și indisponibilizat 4.153 de lei, 2.450 de euro, un cuțit de vânătoare, obiecte destinate jocului de table și 2 telefoane mobile.

În urma probatoriul administrat, bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore și prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Pe numele celor în cauză au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile”, informează IPJ Dâmbovița.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial