1 mai 2024
Urban Titu – Voinţa Crevedia, 2 la 1!

Urban Titu – Voinţa Crevedia, 2 la 1!

utituPrezentare pozitivă pentru Urban Titu în penultimul test de verificare. Divizionara C dâmboviţeană a învins la limită (2-1), pe Voinţa Crevedia, într-un meci disputat la baza sportivă de la Hagioaica. Prin succesul de astăzi, Urbanul şi-a luat revanşa în faţa echipei antrenate de Stelu Isac, după ce la mijlocul săptămânii trecute se înclinase în faţa acesteia la Buftea.

În cea de-a doua dispută cu Crevedia, Tiu şi-a asigurat victoria în prima repriză, în urma „dublei” semnate de Constantinescu (27, 40), la capătul assisturilor realizate de Ionică. De partea cealaltă, Voinţa a redus din handicap, în finalul primei reprize, prin Bărcănescu, jucător ce a transformat impecabil o lovitură liberă din afara careului. Pe parcursul jocului ambele echipe şi-au mai creat ocazii de gol, dar niciodată mingea nu a mai vrut să intre în vreo poartă.

Mai mult de atât, în prima repriză, Titu ar fi putut majora scorul prin Ionică, dar şutul acestuia s-a oprit într-una din barele laterale. În schimb, în actul secund, Crevedia nu s-a lăsat nici ea mai prejos şi a ţintit bara din dreapta lui Drăguşin, prin Păun. Seria meciurilor amicale va fi încheiată de Urban Titu, sâmbătă, pe teren propriu.

Urban Titu – Voinţa Crevedia 2-1 (2-1)

Marcatori: Constantinescu (27, 40)/ Bărcănescu (43).

Urban: Drăguşin – Ghioacă (46 Zamfir), Vlad, Matei, Lupu – Tuţă (46 Năstase), Calofir – Ionică (46 Niculae), Dicu, Moruz (64 Moraru) – Constantinescu. Antrenori: Gheorghe Becheanu şi Vasile Constantin.

Voinţa: Tănase – Filip, Oprea, Neagu, Dumitru – Nedelea, Andro, Bărcănescu, Florea – Truţă, Roman. Au mai jucat: Ungur – Snagoveanu, Alecu, Ioniţă, Dobre, Păun, Suditu, Căpălău, Dincă, Niţu, Leţu, Tatu. Antrenor: Stelu Isac.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial