9 mai 2024
DSP şi Crucea Roşie Dâmboviţa: Caravană informativă şi 3 sesiuni de formare a voluntarilor

DSP şi Crucea Roşie Dâmboviţa: Caravană informativă şi 3 sesiuni de formare a voluntarilor

COMUNICAT

Având în vedere Campania de informare si vaccinare ROR desfășurată în luna aprilie 2024 – Luna națională a informării și vaccinarii ROR/ Săptămâna Europeană a Vaccinării – 21-27 aprilie 2024, desfășurată de Crucea Roșie Română și Ministerul Sănătății, Filiala de Cruce Roșie Dâmbovița va defășura o serie de activități în parteneriat cu DSP Dâmbovița, după cum urmează:

– organizarea a 3 sesiuni de formare pentru voluntarii filialei, mediatori sanitari și asistenți medicali de la grădinițe și creșe din municipiul Târgoviște (Psih. Ivona Niță- DSP Dâmbovița, Psih. Florea Eugen- Crucea Roșie Dâmbovița).

– Caravană informativă – 5 deplasări în comunități rurale cu indice de natalitate crescut în județul Dâmbovița- localitățile Mănești, Moroieni, Potlogi, Conțești, Cojasca. În fiecare comunitate vor fi distribuite materiale informative (pliante și afișe) către părinții cu copii între 0-9 ani, cabinete medici de famile, școli, grădinițe, alte zone cu circulație publică de către un unumăr de 10 voluntari/deplasare.

La finalul campaniei se va realiza o baza de date comună cu Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița privind numărul total de copii vaccinați.

BIROUL DE PRESĂ AL CRUCII ROȘII DÂMBOVIȚA

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial