8 mai 2024
Un șofer și-a făcut mașina zob, azi-noapte, la Petrești

Un șofer și-a făcut mașina zob, azi-noapte, la Petrești

Un șofer, de 54 de ani, din Ilfov, și-a făcut mașina zob, azi-noapte, pe drumul județean 611, din direcția Petrești către Vișina.

Cel mai probabil, spun anchetatorii, bărbatul nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, iar la un moment dat, șoferul a pierdut controlul asupra volanului, iar autoturismul a ajuns în șanțul betonat, pe marginea drumului.

Salvatorii sosiți la fața locului au evaluat medical o femeie în vârstă de 59 de ani, dar din fericire aceasta nu avea răni grave și a refuzat să fie dusă la spital.

”Noaptea trecută, în jurul orei 04:10, am fost solicitați să intervenim în cazul unui eveniment rutier în localitatea Petrești.

Pentru gestionarea situației de urgență, au intervenit Detașamentul Găești cu o autospecială de intervenție, Garda Vișina cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD, iar SAJ DB cu un echipaj.

La locul evenimentului rutier a fost evaluată o persoană, ulterior aceasta a refuzat transportul la spital. Concomitent, au fost asigurate și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor”, anunță ISU Dâmbovița.

Autoturismul a fost avariat și a fost nevoie de o platformă să fie ridicat de la fața locului.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial