2 mai 2024
Un motociclist a fost rănit după impactul cu o mașină, la Odobești

Un motociclist a fost rănit după impactul cu o mașină, la Odobești

Un motociclist în vârstă de 17 ani a fost rănit, astăzi, după impactul cu o mașină, pe raza comunei Odobești.

La volanul autoturismului se afla un bărbat, de 68 de ani, din București.

În urma impactului, tânărul a suferit mai multe leziuni, a primit îngrijiri medicale de la echipajul de pe ambulanță, iar ulterior a fost dus la spital.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cine se face vinovat de producerea accidentului.

”La data de 19 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Odobești.

Din primele date, polițiștii au stabilit că un tânăr, de 17 ani, din comuna Odobești, în timp ce ar fi condus o motocicletă pe DJ 701, în localitatea Odobești, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 68 de ani, din București.

În urma impactului, motociclistul a fost rănit, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier”, precizează IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial