13 mai 2024
Ce au decis magistrații în cazul bărbatului bătut cu parul, într-un bar din Dâmbovița

Ce au decis magistrații în cazul bărbatului bătut cu parul, într-un bar din Dâmbovița

Un bărbat, de 43 de ani, a fost arestat preventiv, iar fratele și concubina sa au fost arestați la domiciliu, în cazul bărbatului de 33 de ani, bătut cu parul, în timp ce se afla într-un bar din localitatea Uliești.

Martorii au povestit pentru targovistenews.ro că s-a ajuns la scandal din cauza unei datorii de 3000 de lei.

Deși victima ar fi achitat această sumă celui care împrumutase, ulterior acesta i-ar mai fi cerut o mie de lei, dobândă.

Cel împrumutat a refuzat să mai plătească, iar de aici până la un tărăboi în toată regula nu a mai fost decât un pas.

Bărbatul, de 33 de ani, a fost luat de ambulanță după ce a fost lovit în cap și pe corp de mai multe ori, cu o bâtă.

”În urma probatoriului administrat de Polițiștii din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Petrești, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, trei persoane cu vârste cuprinse între 16 și 43 de ani au fost prezentate Judecătoriei Găești.

Pe numele bărbatului de 43 de ani a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar față de celelalte două persoane a fost dispusă măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

Inițial, cei trei au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Din investigațiile efectuate a reieșit că, la data de 14 octombrie a.c., bănuiții, în timp ce s-ar fi aflat la un magazin din comuna Uliești, ar fi exercitat acte de violență fizică asupra unui bărbat de 33 de ani, pe care l-ar fi agresat fizic și l-ar fi lovit cu un obiect din lemn.

De asemenea, prin faptele acestora, bărbații ar fi tulburat ordinea și liniștea publică. În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial