25 aprilie 2024
Un copilaş de 3 ani are nevoie urgent de ajutor. “Mama s-a pus în genunchi, lângă pătuțul lui și s-a rugat toată noaptea”

Un copilaş de 3 ani are nevoie urgent de ajutor. “Mama s-a pus în genunchi, lângă pătuțul lui și s-a rugat toată noaptea”

Totul a început în septembrie, anul trecut, când părinții au observat o umflătură ciudată pe antebrațul drept al băiețelului lor care încă nu împlinise 3 ani. Speriați, l-au dus la medic, iar diagnosticul a căzut ca un trăsnet: David avea cancer.

Au urmat o intervenție chirurgicală chinuitoare și un set interminabil de analize. Celulele canceroase se extindeau în trupușorul firav al copilașului vesel și jucăuș.

Cum au primit părinții cumplita veste? ”Când mă întorceam de la București, știind diagnosticul, am fost nevoit să opresc de câteva ori mașina, pentru că nu mai puteam să mai merg”, își începe povestea tristă tatăl lui David. ”Eram terminați, dar simțeam, în sufletul nostru, că nu este totul pierdut. Soția s-a pus în genunchi, lângă pătuțul copilului, și s-a rugat toată noaptea. A găsit în interiorul ei foarte multă putere. Știm și simțim că putem să ne ajutăm puiul”.

David este un luptător și un erou. Răspunde incredibil la tratament, dând peste cap toate pronosticurile medicilor români. Analizele îi ies bine, iar starea lui fizică și psihică evoluează pozitiv.

Părinții au trimis deja investigațiile la clinici din Turcia și Italia și așteaptă răspunsuri de la medici, convinși fiind că-și vor salva băiatul. Comunitatea locală din Hulubești s-a mobilizat, iar oamenii au organizat inclusiv evenimente publice, pentru a sprijini financiar familia.

David are doar trei ani, iar viața cu siguranță îl iubește. Însănătoșirea lui depinde, din păcate, de bani de care familia nu dispune, dar pe care noi toți, împreună, îi putem oferi. Am mai spus-o în trecut, și o spunem și acum. Atunci când sufletele se unesc, fac miracole. David are nevoie de miracolul solidarității noastre ca să trăiască, să crească mare și să-și facă părinții mândri. El luptă. Hai să luptăm și noi pentru el!

Conturile în care puteți face donații sunt cont în lei la UNICREDIT BANK:  RO93BACX0000001082672000

și cont în euro la BRD: RO69BRDE160SV51968741600

deschise pe numele Enache Vasile Vlăduț.

sursa – Cronica de Găeşti

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial