3 mai 2024
ATENŢIE! S-a închis DN 61, dar şi alte drumuri din judeţ! Uite pe unde NU trebuie să te îndrepţi!

ATENŢIE! S-a închis DN 61, dar şi alte drumuri din judeţ! Uite pe unde NU trebuie să te îndrepţi!

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, condus de prefectul Iancu Caracota, continuă să acționeze pentru prevenirea situațiilor cauzate de vremea nefavorabilă. Secția Drumuri Naționale a decis să închidă DN 61 (Ghimpați – A1), între km 46 – 69 aflați pe teritoriul județului Dâmbovița.

De asemenea, pe DN 71, pe tronsonul Fieni – Sinaia, au fost impuse restricții de trafic pentru camioanele mai grele de 7,5 tone.

Au fost închise următoarele tronsoane de drumuri județene: DJ 711 D Lungulețu – Poiana, DJ 722 Săvești – Boteni, DJ 722 Văcărești – Brătești de Jos, DJ 401 A Găești – Mogoșani.

”În nordul județului Dâmbovița ninge abundent, în timp ce în sud viscolește. Potrivit meteorologilor, situația se va înrăutăți. De asemenea, odată cu închiderea autostrăzii A 1, ne așteptăm la un trafic intensificat pe DN 7 București – Pitești, care tranzitează și județul nostru. Facem un apel către cetățeni să evite deplasările, dacă nu sunt urgente. De asemenea, rugăm șoferii camioanelor să rămână în orașe, pentru a nu bloca drumurile și activitatea utilajelor de deszăpezire. Dacă cetățenii au probleme, să nu ezite să apeleze numărul de telefon cu tarif normal 0245-611423, unde să semnaleze situația cu care se confruntă. Efectivele Poliției, ale Jandarmeriei, ISU și Armatei sunt pregătite să intervină permanent în sprijinul oamenilor”, a precizat prefectul Iancu Caracota.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial