3 mai 2024
VIDEO – Primele imagini surprinse după accidentul teribil de la Butimanu, unde un motociclist a fost grav rănit de o mașină

VIDEO – Primele imagini surprinse după accidentul teribil de la Butimanu, unde un motociclist a fost grav rănit de o mașină

Au apărut primele imagini surprinse după gravul accident de circulație, produs ieri după-amiază, într-o intersecție pe Drumul Național 1A, pe raza comunei Butimanu.

Un tânăr motocilist, de 29 de ani, de fel din comuna Aninoasa, care venea dinspre Bujoreanca spre Buftea, a fost spulberat de o mașină care circula din sens opus. Autoturismul, condus de un șofer de 56 de ani, din Tecuci, Galați, a virat spre stânga fără să se asigure, povestesc martorii, iar atunci motociclistul nu a mai putut evita impactul violent.

Tânărul a suferit mai multe leziuni. Acesta a primit primul ajutor de la echipajul de la ambulanță sosit la fața locului.

Ulterior, acolo a aterizat și un elicopter SMURD care l-a preluat pe tânăr și l-a transportat la Spitalul Floreasca din Capitală.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar acesta a indicat că nu consumase alcool.

A fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și se continuă cercetările pentru a se stabili exact din ce cauză s-a produs accidentul.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial