20 aprilie 2024
INFRACTOR LA 82 DE ANI! Un italian a fost prins la furat într-un supermarket din Găeşti! VEZI IMAGINILE!

INFRACTOR LA 82 DE ANI! Un italian a fost prins la furat într-un supermarket din Găeşti! VEZI IMAGINILE!

Un italian de 82 de ani a fost prins la furat intr-un supermarket din Gaesti!

Isi indesase pe sub geaca mai multe prize, surubelnite, cateva pungi cu detergent si betisoare de urechi. N-a reusit insa sa ajunga cu marfa acasa.

Ghinionul italianului au fost camerele de supraveghere instalate in magazin. Angajatii de la IT au vazut pe monitoare cum lua produsele de pe raft si le ascundea la piept. L-au lasat sa iasa din magazin, iar ulterior l-au intors din drum. Initial, omul nu si-a recunoscut faptele si s-a prefacut ca nici nu intelege ce au romanii cu el. O vanzatoare care stie italiana l-a luat la intrebari pe limba lui si, in cele din urma, batranul a dat cartile pe fata. El s-a scuzat afirmand ca a luat doar lucruri de stricta necesitate, cu valoare neinsemnata; asta cu toate ca in portofel avea cateva sute de euro…

“Am constatat ca era vorba despre pungi de detergent, intrerupatoare si alte produse mici ca dimensiune”, a declarat in exclusivitate pentru MariusBUGA.ro reprezentantul IT al supermarketului.

“L-am intrebat de ce a furat ca avea bani in portofel si lei si euro. A zis ca si, are bani dar a furat pana la urma”, ne-a povestit Maria Cerasela Ciobanu, vanzatoarea care a facut pe translatorul intre italian si anchetatori.

“Deci nu numai romanii sunt hoti, deci si italienii! Foarte urat din partea dansului, la 82 de ani in loc sa invete tineretul le da un exemplu…”, crede Ramona Vasile, clienta supermarket.

Politistii au deschis dosar penal pe numele italianului pentru furt calificat. Risca intre 3 si 15 ani de inchisoare daca va fi gasit vinovat.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial