2 mai 2024
ULTIMA ORĂ! Interceptări în dosarul Ion Stan la DNA!

ULTIMA ORĂ! Interceptări în dosarul Ion Stan la DNA!

Interceptări în dosarul deputatului Ion Stan!

În documentele redactate de procurori se arată discuţiile purtate de Stan cu afaceristul căruia îi promitea ajutor în obţinerea de fonduri publice.

Înregistrările au fost făcute în sediul PSD Dâmboviţa.

În dialogul purtat de parlamentar cu omul de afaceri sunt implicate şi numele unor politicieni cu greutate.

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a sesizat Comisia juridică în legătură cu cererea Ministerului Justiţiei de încuviinţare a arestării preventive a deputatului PSD Ion Stan, stabilind că aceasta are termen până pe 1 decembrie să elaboreze raportul.

“Biroul Permanent a stabilit procedura standard în legătură cu cazul Ion Stan, iar data de 1 decembrie este data maximă până la care Comisia juridică trebuie să prezinte raportul Biroului. În momentul în care Comisia va elabora raportul, se va convoca şi plenul, dar şi grupul PSD”, a declarat, miercuri, secretarul Camerei, Georgian Pop.

El a arătat că, potrivit procedurilor, Comisia juridică are un termen de cinci zile pentru a elabora raportul, iar convocarea plenului depinde de cât de repede este elaborat acest raport.

Pop a arătat că, în opinia sa, plenul va fi convocat săptămâna viitoare, iar grupul PSD va fi convocat în aceeaşi zi cu plenul.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial