26 aprilie 2024
VIDEO! Răfuială cu bâte, topoare şi pietre în localitatea Corbii Mari! “Marian Boxerul ne ameninţă cu moartea!”

VIDEO! Răfuială cu bâte, topoare şi pietre în localitatea Corbii Mari! “Marian Boxerul ne ameninţă cu moartea!”

comari1Rafuiala cu bate, topoare si pietre in localitatea Corbii Mari! Doua masini au fost distruse dupa ce mai multi indivizi, cu cagule pe fata, au azvarlit in ele cu tot ce au gasit la indemana.

Proprietarii autoturismelor avariate sustin ca atacatorii sunt niste temuti interlopi din judetul Giurgiu, cu care se afla in conflict de mai bine de un an.

Scandalul a avut loc noaptea, pe o strada de la intrarea in comuna Corbii Mari. Proprietarul uneia dintre masinile avariate, un barbat de 41 de ani, povesteste ca era cu un prieten pe terasa locuintei, cand a auzit loviturile de pietre si de bate.
Banuieste ca atacatorii sunt fosti parteneri, cu care nu mai vrea sa aiba de-a face.

comari4comari2Mihai NEAŢĂ: “Au dat cu sabii, cu topoare. Lucrul asta l-a facut pentru ca eu n-am mai vrut sa stau in anturaj cu Marian Boxerul, pentru ce face, camatarie, furturi.”

Vandalii nu s-au multumit sa ii distruga doar masina rivalului lor, ci au facut-o zob si pe cea a musafirului – sustin pagubitii.

comari3Sergiu Mihai IONIŢĂ: “Ne-am trezit cu o ploaie de pietre, ne-a bombardat, n-am putut sa iesim din casa. Unii dadeau cu pietroaie in casa, ceilalti sfarmau la masini…”

Marian Boxerul, din Giurgiu, si cei din clanul lui sunt extrem de periculosi, povesteste un alt prieten al pagubitilor, care anul trecut ar fi fost batut crunt de aceiasi agresori.

comariTudorel Tanase, reclamant: “Au venit tot asa, 30 de persoane, m-au batut in curtaa politiei de la Bolintin Deal. Au venit cu topoare, cu bate, m-au omorat ca pe hotii de cai. Sunt aceiasi suspecti, Marian Boxerul si fiul sau.”

Dupa ce atacatorii au plecat, proprietarii masinilor distruse au sunat la politie. Suspectii au fost identificati si citati sa se prezinte la sectie.

Politistii spun ca au audiat 4 barbati, cu varste cuprinse intre 20 si 47 de ani. Pe numele lor a fost deschis un dosar penal pentru distrugere.

Cei acuzati sustin insa ca nu au vandalizat nici o masina; mai mult, ca nici macar n-ar fi fost la locul incidentului. Daca vor fi gasiti vinovati, risca o pedeapsa cu inchisoarea de pana la 3 ani.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial