2 mai 2024
Stan – “Boriga are ieşiri tipice MAHALALEI politice PDL!”

Stan – “Boriga are ieşiri tipice MAHALALEI politice PDL!”

COMUNICAT DE PRESĂ

Obosit fizic şi psihic de campania asiduă pe care o prestează în dreptul lui Florin Popescu, primarul Gabriel Boriga are tot mai des ieşiri tipice mahalalei politice PDL în „filosofia” căreia a prosperat. Cinismului, tupeului şi aroganţei de până acum li se adaugă şi o lipsă crasă de bun simţ în declaraţiile publice ale edilului.

Nu mi-am propus să pierd foarte mult timp cu acest personaj scăpat de sub control. Dar nici nu pot trece cu vederea jignirile mizerabile pe care le aruncă public în direcţia celor care, spre marea lui dezamăgire, înţeleg să verifice modul în care au fost cheltuiţi banii publici ai municipalităţii în anii de patronaj PDL.

Cu ce drept califică acest individ drept „animale” sau „catastrofe umane” pe acei consilieri care pun întrebări despre cum se justifică sumele alocate de la Consiliul Local către Clubul Sportiv Municipal?! Cu ce drept îi jigneşte?! Cu ce drept îi înjură? Nimic, absolut nimic nu poate justifica acest comportament şi limbaj suburban, cu atât mai puţin demersul onest de a verifica, pe documente, cum s-au scurs banii publici în diverse instituţii.

Indecenţa primarului Boriga este dublată de minciuna şi manipularea ordinară pe care o creează amestecând intenţionat lucrurile. Evident că ne bucură şi suntem mândri pentru succesele sportive pe plan european, evident că aceste performanţe sunt apreciate la justa lor valoare. Dar asta nu are nicio legătură cu explicaţiile pe care primarul Boriga şi amicii săi politici sunt datori să le ofere pe marginea distribuirii corecte sau nu a miliardelor pe care le-au controlat. şi ridică mari semne de întrebare agresivitatea cu care aceşti indivizi refuză să pună la dispoziţie acte oficiale privind cheltuirea sumelor.

P.S: Domnul Boriga repetă insistent o idee care-l aruncă şi mai mult în groapa de penibil în care se scaldă zilnic. De unde a executat tot timpul ordinele naşului său, superior pe linie politică – Florin Popescu, are impresia că toţi sunt la fel de slugarnici ca şi el. Pur şi simplu, coloana morală încovoiată a acestui personaj nu concepe altfel de comportament decât cel în genunchi.

CRISTIAN DANIEL STAN

Preşedinte PSD Târgovişte, lider al Grupului USL din Consiliul Local Târgovişte

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial