26 aprilie 2024

Țuțuianu nu vrea să audă de negociere cu UNPR! “NU răspundem la șantaje!”

adrtutu„Legat de negocierile PNL-UNPR, PSD-UNPR, aş vrea să fac câteva comentarii.

În primul rând, în Dâmboviţa o negociere PSD-UNPR nu este posibilă, cel puţin cu actuala conducere a Organizaţiei UNPR Dâmboviţa, de aceea UNPR, şi aici, şi la nivel naţional, este liber să facă ce doreşte.

Întrebarea este ce pârghii de negocieri are un partid care pierde senatori şi deputaţi pe bandă rulantă?! Un grup important de deputaţi au trecut în Partidul Social Democrat…

De asemenea, trebuie subliniat că electoratul din România nu mai vrea experimente politice cu partide care sar dintr-o luntre în cealaltă sperând să obţină mai multe scaune, românii vor o scenă politică previzibilă, normală, care să sprijine proiecte de continuitate.

Şi în al treilea rând, Partidul Social Democrat este un partid care este deschis la un dialog constructiv, nu răspundem însă la şantaje şi negocierea nu poate începe cu câte locuri dăm noi pe listă UNPR-ului. Dacă ne uităm puţin la scena politică naţională, putem constata că Partidul Social Democrat nu este deloc un partid izolat, are aliaţi şi a găsit soluţii de a se alia în toate consiliile judeţene pentru majorităţi.

Sigur că principalul aliat este ALDE, dar am găsit soluţii să ne aliem şi cu Mişcarea Populară şi cu UDMR şi am ajuns la un rezultat care este istoric, 29 de preşedinţi de Consilii Judeţene pentru Partidul Social Democrat şi 31 sau 32 de Consilii Judeţene unde facem parte din majoritate, preşedinţiile consiliilor judeţene fiind adjudecate de alte formaţiuni politice, în special UDMR”, a declarat preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial