27 aprilie 2024
Noul lider al PNL Dâmbovița declară război administrației PSD!

Noul lider al PNL Dâmbovița declară război administrației PSD!

cezarp„Mesajul meu pentru Târgovişte şi pentru Dâmboviţa este simplu şi clar: toţi liberalii şi cei care gândesc liberal în interiorul partidului, îi vreau pe toţi, iar bătălia noastră politică este cu administraţia Partidului Social Democrat.

La mine nu există fost PDL, fost PNL, fost UNPR, la mine există Partidul Naţional Liberal.

Am aceeaşi vechime în partid cât are oricare din membrii care au aparţinut unuia sau altui partid înainte de fuziune. Sunt aici pentru că trebuia să fiu aici, pentru că Dâmboviţa de centrudreapta este în realitate mai puternică decât stânga, şi lucrul acesta se face în general prin impulsuri atunci când nu reuşim pe de-o parte să coagulăm întregul centru-dreapta şi pe de altă parte să ne exprimăm prin mesajele noastre către târgovişteni şi dâmboviţeni cu ceea ce vrea PNL să facă. (…)

Oamenii care au încercat să profite de PNL, care au obţinut de la PNL şi în aceste alegeri responsabilitîţi se angajează să întoarcă partidului ceea ce au primit, iar cu mine, Cezar Preda, aici această echipă nu va fi decât în fiecare zi mărită…”, a declarat Cezar Preda după numirea la conducerea PNL Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial