6 mai 2024
Deputatul Daniel Blaga: “O intimidare cum nu credeam că pot vedea într-un Stat care se consideră a fi democratic”

Deputatul Daniel Blaga: “O intimidare cum nu credeam că pot vedea într-un Stat care se consideră a fi democratic”

“Un judecător a scris despre „asaltul” și neregulile din justiție în timpul guvernării PSD, perioadă de tristă amintire care a culminat cu OUG13 „noaptea ca hoții” și care a scos peste 1 milion de români în stradă.

Același judecător și-a propus să le vorbească celor tineri despre legi și Sistemul Judiciar. Pe limba lor. A scos de altfel și o carte pe acest subiect. Pentru că a devenit o persoană publică, are și un cont de Tik Tok, acolo unde „a îndrăznit” să publice un scurt filmuleț în care taie gardul și un altul în care curăță o piscină.

Acest judecător e Cristi Dănileț, iar în urmă cu puțin timp, din cauza acestor așa zise „abateri”, e la un pas să fie exclus din magistratură.

Un judecător cunoscut, un profesionist consacrat, aproape de a fi dat cu forța afară din viața profesională, de către CSM. O intimidare cum nu credeam că pot vedea într-un Stat care se consideră a fi democratic. Și o eroare care nu doar că ar trebui reparată dar care nu poate fi ignorată. Mai ales acum”, a semnalat deputatul Daniel Blaga, preşedintele USR Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial