30 aprilie 2024

Adrian Țuțuianu, avertisment dur către primari! “ÎI EXECUTĂ SILIT!”

www.mariusbuga.ro_images_supercom„La data de 22.09.2014 a avut loc şedinţa ADI Salubritate. Am analizat situaţia financiară, în principal, şi am constatat că foarte multe unităţi administrativ-teritoriale nu se ţin de obligaţiile pe care le au în cadrul ADI legate de plata cotizaţiilor curente, a celor suplimentare şi restante.

Ca urmare, am cerut primarilor ca la rectificare să-şi îndeplinească aceste obligaţiuni, pentru că riscăm să ajungem din nou datornici la Supercom.

Am mers până acolo, încât le-am spus că voi cesiona toate creanţele pe care le are ADI la Supercom ca să-i execute silit. De ce? Pentru că avem din contractul de tranzacţie rata nr. 8 de 318.000 lei, scadentă pe 30.09.2014.

Ne-am ţinut de eşalonare, dar în schimb avem facturile lunilor iulie şi august – care înseamnă 4.576.000 lei – neplătite din cauza neonorării de către UAT-uri a obligaţiilor pe care le au.

De asemenea, avem de plată către Eurogaz Prescom o sumă de 1.221.000 lei, reprezentând facturile lunilor iulie-august.

Am primit 2 milioane lei de la Electrica din ce s-a colectat din taxa de habitat şi am făcut plăţile în ordinea logică şi normală”, spune Adrian Ţuţuianu, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial