27 aprilie 2024
TUPEU! Doctoriţa Antoaneta Iordache Şica le-a spus şefilor că a procedat CORECT în cazul pacientului care a murit!

TUPEU! Doctoriţa Antoaneta Iordache Şica le-a spus şefilor că a procedat CORECT în cazul pacientului care a murit!

drs1Apar primele masuri in cazul pacientului neglijat de medici si asistente, in sectia Pneumologie a Spitalului Judetean din Targoviste. Singurul gasit vinovat pana acum este asistentul care a trimis nepoata bolnavului sa ii cumpere o shaorma de la colt.
Deocamdata, doctorita reclamata de rudele bolnavului ca l-a neglijat pana a intrat in coma este binemersi. Cei din conducerea spitalului spun ca nu pot lua masuri impotriva ei pentru calitatea actului medical si, cel mult, o pot sanctiona la salariu.
Intre timp, ieri dupa-amiaza, bolnavul, de 76 de ani, a murit la Terapie intensiva. Rudele barbatului cer socoteala celor de la spital, convinse fiind ca daca ar fi fost tratat cum trebuie de la bun inceput, omul ar fi avut zile sa mai traiasca…
claddr.CLAUDIU DUMITRESCU, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte: “S-au constatat nereguli in conducerea si organizarea sectiei, cele reclamate au fost inaintate catre comisia de disciplina.
Nereguli ar fi, la prima vedere, lipsa unui raport de garda bine intocmit, zi de zi, nepredarea pacientului de la medicul curant catre medicul de zi, sau neatentionarea acestuia asupra unor pacienti cu probleme.
S-a ajuns ca pacientul sa fie in coma si medicul sa nu stie lucrul asta? Pacientul la momentul cand analiza s-a recoltat, glicemie 17, nu era in coma, era in stare de constienta, medicul nostru curant, doctorita Iordache nu a luat in seama un asemenea rezultat…
D-na doctor sustine ca a facut corect”
Doctorita Antoaneta Iordache Şica a refuzat să comenteze acuzaţiile ce i se aduc.
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial